StartCMS Websites

De volgende websites maken gebruik van StartCMS, het content management systeem voor websites dat door DogIT is ontwikkeld:

screenshot www.sentecinternational.com www.sentecinternational.com
Sentec International B.V. is a private owned Dutch based large format inkjet media supplier. We have a wide range media for Water, Solvent, UV and Latex based ink. Besides the different media we also have laminates in our range.
screenshot www.devobouwstoffen.nl www.devobouwstoffen.nl
Devo Bouwstoffen, importeur en toeleverancier van minerale bouwgrondstoffen voor de betonindustrie en bouwsector. Als dochtermaatschappij van Devo Holding bieden wij, in samenwerking met onze zusterbedrijven, een omvangrijk productassortiment. Van nicheproducten zoals kleurmineralen en lichtgewicht toeslagmaterialen, tot en met zand, grind, kalksteen en steenslag in bulk.
screenshot www.infiltratietechniek.nl www.infiltratietechniek.nl
HTW Infiltratietechniek BV, opgericht door M.H. ter Woerds, is een jonge dynamische onderneming, voortgekomen uit de NKI BV, en sinds enige jaren gespecialiseerd in een aantal disciplines.
screenshot www.casalindaportugal.com www.casalindaportugal.com
Casa Linda ligt in Ribeira do Conde, 30 kilometer ten zuidoosten van Coimbra in de Beira Litoral in Midden Portugal.
screenshot care4wine website www.care4wine.nl
Care4Wine richt zich op wijnen in de brede zin van het woord, maar zal zich in eerste instantie toeleggen op Italiaanse wijnen.
www.apotheekhasseleres.nl
Apotheek Hasseler Es ligt gelegen in de Hengelose wijk Hasseler Es. Het behoort tot de Maatschap Apotheken Hengelo Noord.
www.th-fotografie.nl
"Kracht en dynamiek in de fotografie van Thea van den Heuvel: haar eerste uitgangspunt, juiste compositie, de kleur, rationalisering van de vormen, lijnen, oog voor detail en de perfectie qua techniek... Maar er is meer, er wordt iets verteld, het roept vragen op, het spreekt de verbeelding aan".
Laac Twente LAAC Twente
LAAC Twente, Lange Afstand Atletiek Club Twente, is met ongeveer 350 leden een van de grootste hardloopverenigingen van Twente.
www.kalorama.nl www.kalorama.nl
Kalorama is een instelling met een gevarieerd zorgaanbod en omvat een verpleeghuis, een verzorgingshuis en een centrum voor doofblinden. Daarnaast bieden we zorg aan huis. In Nijmegen, in hospice Bethlehem, begeleiden we mensen in hun laatste levensfase.

www.clubdiana.com
De officiele website van indyband Club Diana

www.brelleeft.nl
In BREL LEEFT brengen zanger Victor van den Berg en pianist Dominique van Hoof het Franstalige repertoire van Jacques Brel. Door Victor van den Berg in het Nederlands geschreven gedichten over de inhoud en thematiek van de liederen van Brel maken integraal onderdeel uit van het programma dat een maximale omvang van anderhalf uur kent.
www.dedagdoor.nl
BSO De Dag Door is gehuisvest in het mooie gebouw van Vrije School De Morgenster, midden in het fraaie Weijerpark van Boxmeer. Ze bieden buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar, ongeacht de basisschool waarop de kinderen zitten.
www.westenweurt.nl www.westenweurt.nl
De website Westenweurt.nl heeft als doel om bewoners en ondernemers in Nijmegen-West en Weurt beknopt en zorgvuldig te informeren over milieuaspecten in het gebied. Daarnaast willen we interactie tussen verschillende partijen makkelijker te maken.
screenshot startcms website
www.mysteryguest.nl
MysteryGuest voert onderzoeken op het gebied van tevredenheid en beleving uit. Het afgeschermde deel van de website biedt uitgebreide mogelijkheden voor briefings van MysteryShoppers en rapportages naar opdrachtgevers.
screenshot startcms website www.funkybadjas.nl
Een webwinkel met de mooiste badjassen! Dit is de eerste StartCMS website die gebruik maakt van de webwinkel module.
www.funkybademantel.de www.funkybademantel.de
Dit is de duitse versie van de Funky Badjas website.
screenshot startcms website
www.dogit.nl
De website van DogIT. DogIT is verantwoordelijk voor het concept en de technische realisatie van StartCMS.
www.huttenkloasloop.nl www.huttenkloasloop.nl
De nieuwe website van de jaarlijkse Huttenkloasloop, Oldenzaal.
www.extraaccountants.nl www.extraaccountants.nl
De website van Extra Accountants, Nijmegen.
screenshot startcms website
www.nrsv.nl
De website van de Nederlandse Ruitersport Vereniging
screenshot cpm4care website www.cpm4care.nl
CPM4Care biedt organisaties voor gezondheidszorg een scala aan producten die gericht zijn op Performance Management. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om de volledige Planning & Controlcyclus beter in de grip te krijgen.
screenshot bi4care website www.bi4care.nl
BI4Care Management & Advies is een gespecialiseerd adviesbureau voor de gezondheidszorg en de welzijnssector.
screenshot startcms website
www.startcms.com
De engelstalige website van startcms
screenshot startcms website
www.startcms.nl
De nederlandstalige website van startcms